Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

claudiu rusu 
	    	Utilizator

claudiu rusu 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 andrey_=ascani	                   

Am fost arestat intr-un dosar in care eram acuzat de \"trafic de persoane\",  am fost arestat pe 28mai 2009  ,  am stat in arest 174 de zile dupa dosarul a ... (vezi toată discuția)
	                    andrey_=ascani	                   

Am fost arestat intr-un dosar in care eram acuzat de \"trafic de persoane\",  am fost arestat pe 28mai 2009  ,  am stat in arest 174 de zile dupa dosarul a ... (vezi toată discuția)

FLORIN RADU	                   

am si eu o intrebare, la care nu am gasit un raspuns clar nici in carti, nici in practica CEDO, nici la cei cu care m-am consultat.
daca sesizez CEDO in ... (vezi toată discuția)
	                    FLORIN RADU	                   

am si eu o intrebare, la care nu am gasit un raspuns clar nici in carti, nici in practica CEDO, nici la cei cu care m-am consultat.
daca sesizez CEDO in ... (vezi toată discuția)

ContSters193672	                   

O persoana a castigat in italia un proces de despagubiri in urma detentiei injuste de 336 zile domiciliar si 55 carcera. Au calculat italienii 50mii euro, ceea ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters193672	                   

O persoana a castigat in italia un proces de despagubiri in urma detentiei injuste de 336 zile domiciliar si 55 carcera. Au calculat italienii 50mii euro, ceea ... (vezi toată discuția)