avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sevitute de trecere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sevitute de trecere

incerc sa va reamintesc pe scurt procesul meu.VECINUL CARE SI A CONSTRUIT CASA PE LINIE DE HOTAR I MI CERE SERVITUTE DE TRECE dar el nu a respectat autorizatia de construire a casei.De 2 ani se judeca acest proces ,expertul care a facut expertiza nu a vrut sa vina de un an in fata instantei sa i raspunda av meu la obiectiuni,azi a venit si a spus ca a dat cativa cm vecinului ca asa a considerat el dar conform actelor cm acei cm sunt ai nostri.Intrebarea mea este ca maine ase da verdictul daca el a recunoscut ca a esuat cu expertiza sau....presedita care a ascultat cazul astazi si judecat oare tine cont ca expertiza nu e valida ...poate sa ceara reefectuarea expertizei si daca ii da castig de cauza vecinului adica servitutea de trecere cum pot sa contraatac acest verdict ce solutii am?
Cel mai recent răspuns: sanzianaana , utilizator 16:09, 21 Februarie 2012
puteti face obiectiuni la raportul de expertiza sau sa solicitati efectuarea unei noi expertize de catre un alt expert. In cazul in care nu vi se incuviinteaza obiectiunile sau efectuarea unei noi expertize si instanta ramane in pronuntare nu ramane decat sa atacati hotararea daca va este potrivnica.
DA cred ca asta o sa fac ptr ca astazi i s a permis servitudinea doar sa ne plateasca onorariul expertului dar atata timp cat eu stiu ca actele pe care le detin sunt de partea mea ..acum fac plangere la parchet impotriva expertului ptr faptul ca una a scris si alta a raspuns la obiectiunile av.apoi atac hotararea judecatoreasca ,,,,o tin asa cat pot pana o sa vada careva actele si o sa vada adevarul ...ca in tara noastra banul e mai puternic decat legile decat actele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere care mi l solicita vecinul in instanta sanzianaana sanzianaana de cativa ani sunt in conflict cu vecinul acesta construindu si casa pe linia hotarului neavand acordul meu,nerespectand autorizatia de constructie,intra in ... (vezi toată discuția)
Nemultumit! razvandicu razvandicu Buna ziua! Va cer inca odata sfatul daca puteti sa ma ajutati!Sa efectuat o expertiza tehnica si sunt nemultumit de rezultat,stiu ca nu e in totalitate ... (vezi toată discuția)
Litigiu Cornel_V Cornel_V Buna Ziua, Incep prin a, imi prezenta problema. Un vecin m-a dat in judecata pentru revendicare imobiliara,in conditiile cand in actele de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)