avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional CIM

Buna ziua. Ajutati-ma, va rog, cu o situatie. Daca am incheiat un CIM pe perioada determinata de 1 luna (de la 09.02.2012 pana la 09.03.2012) si vreau sa fac act aditional de prelungire a acestui contract pentru 1 luna, cu ce data se prelungeste acest contract ? Adica, actul aditional se prelungeste incepand cu ce data ? Cu 09.03.2012 sau cu 10.03.2012 ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:19, 22 Februarie 2012
valcris@ oare cunoaste aceste art. 4(2) din HG 500/2011 ? incercati raspunsuri concrete si la obiect. Scuzati ca intervin, dar raspunsurile Dvs. sunt foarte bune, insa nu explicati practic. Nu toti au pregatirea Dvs.
Am banuit ca este o persoana care se ocupa de resurse umane si daca mai are si atributii privind completarea si transmiterea Revisal-ului , atunci ar trebui sa cunoasca aceste termene.

p.s
nu cred ca isi au rostul pe Forum remarcile la pregatirea profesionala a mea sau a altei persoane care posteaza pe Forum ... ma opresc aici cu acest comentariu offtopic pentru a nu devia discutia de la subiectul initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - cim perioada determinata care expira duminica cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog mult de tot sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am un cim care expira duminica, si doresc sa-i fac prelungire. Cum se opereaza in ... (vezi toată discuția)
Data incetare cim Michaela_D Michaela_D Buna ziua, Daca data incetare ptr cim determinat este intr-o zi nelucratoare, se inceteaza in ziua respectiva nelucratoare sau in prima zi lucratoare. Si ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare Tamaska Tamaska Buna ziua ! Va rog frumos sa-mi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie: Am avut contract suspendat in perioada 12.12.2011 - 09.03.2012. Din 12.03.2012 ... (vezi toată discuția)