Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

EmiB 
	    	Utilizator

EmiB 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 pacsokatalin	                   

Buna ziua
Sunt angajat la firma ca persoana peste 45 de ani somer.Primesc acum 30% din indemnizatia de somaj pentru ca am fost angajat conform legii nr ... (vezi toată discuția)
	                    pacsokatalin	                   

Buna ziua
Sunt angajat la firma ca persoana peste 45 de ani somer.Primesc acum 30% din indemnizatia de somaj pentru ca am fost angajat conform legii nr ... (vezi toată discuția)

cristi s.	                   

in perioada oct.2010-oct.2011 (1 an) am beneficiat de somaj conform legii. Dupa aceasta perioada, m-am angajat la o firma privata pe pozitia de director ... (vezi toată discuția)
	                    cristi s.	                   

in perioada oct.2010-oct.2011 (1 an) am beneficiat de somaj conform legii. Dupa aceasta perioada, m-am angajat la o firma privata pe pozitia de director ... (vezi toată discuția)

oana cali	                   

eu am ramas insarcinata in aprilie 2010 iar din martie pana in aprilie am fost in somaj dati de firma unde lucrez iar in aprilie ne-au chemat in apoi pentru ... (vezi toată discuția)
	                    oana cali	                   

eu am ramas insarcinata in aprilie 2010 iar din martie pana in aprilie am fost in somaj dati de firma unde lucrez iar in aprilie ne-au chemat in apoi pentru ... (vezi toată discuția)