avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La intampinarea depusa de casa de pensii pot depune ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La intampinarea depusa de casa de pensii pot depune obiectii?

am chemat in judecata casa de pensii si astept intampinare.la intampinare pot prezenta obiectii sau pot face numai precizari?.multumesc pentru indrumare.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 09:57, 24 Februarie 2012
La intampinare puteti sa va prezentati opiniile contradictorii cu o nota de sedinta pe care o intitulati "Raspuns la intampinare".
Aici aduceti contraargumentele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la intampinare sau note si concluzii? Marius M Marius M Un prieten a chemat in judecata Casa de pensii pentru recalcularea pensiei, aratand in cerere ca aceasta institutie trebuia sa aplice din oficiu o majorare... ... (vezi toată discuția)
Citatie la contestatie in anulare! pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua tuturor Azi am primit citatia pentru infatisare pe data de 9 sept.2010 la Curtea de apel Alba! Dupa formularea motivelor in cazul acestei ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise sau răspuns la precizări în judecată fond? ken ken Buna ziua tuturor. Sunt intr-un proces cu o Asociatie de Proprietari-reclamant. Au avut loc doua termene pana acum. Am depus intampinare in timp util, iar ... (vezi toată discuția)