avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concediu de maternitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concediu de maternitate

buna!
din 4 august sunt in concediu de maternitate(prenatal).nici pana azi in contul societatii nu au intrat banii de la sanatate.(stiu asta pt ca sotul meu se ocupa de acte).sunand la cei de la casa de asigurari o doamna foarte tafnoasa imi inchide telefonul in nas cu replica ,,dosarul a fost depus abia acu 2 saptamani".eu cum ii pot trage la raspundere pe ei ?sunt foarte suparata pt ca societatea si-a sistat activitatea si eu practic traiesc din banii astia pe care astept sa-i primesc:((
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 15:10, 13 Noiembrie 2008
In puteti actiona in judecata pentru a a va despagubi cu sunmele de bani de care ati fost lipsita pe perioada concediului de maternitate din cauza atitudinii lor culpabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca ma puteti ajuta! am nascut acum doua luni. de ... annamed annamed Buna ziua! Daca ma puteti ajuta! Am nascut acum doua luni. De la patronul de la care am intrat in prenatal,am primit o indemnizatie de concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate in cazul pfa_rog lamuriri adriana05 adriana05 Buna ziua, Rugamintea mea este sa ma lamuriti in ceea ce priveste situatia in care ma aflu: incepand cu data de 23 august am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la c.o.in ce situatii?? 4354 4354 Buna seara!va rog mult sa ma lamuriti daca se poate cit de urgent intr-o situatie: -am fost in ccc pina in 20 iunie cind miam inceput munca,am lucrat 2 ... (vezi toată discuția)