Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii și limitele rezonabilității în deciziile ANAF referitoare la reîncadrarea unor cheltuieli. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme cu cez-ul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme cu cez-ul

acum 3 ani am vandut apartamentul in care locuiam si am cumparat un altul la care am incheiat cu cez contract de furnizare energie electrica.dupa 2 ani ma instiinteaza ca am datorie la ei aprox.350 ron taxe de deconectare la vechiul apartament.ii instiintez in scris sa-mi arate articolul si aliniatul din contractul de furnizare a energiei electrice incheiat cu cez si semnat de mine, in care se specifica ca eram obligat sa-i anunt in scris ca reziliez contractul la vechea adresa.ei imi raspnd in scris ca nu in contract scrie asa ceva ci in regulamentul de furnizare a energiei electric la art.89.iNTREBAREA este pentru un distins domn avocat, membru al acestui forum, daca au dreptate ei sau eu? Dupa umila mea parere ,sunt responsabil sau raspunzator doar pe ce am semnat, adica contractul de furnizare a energiei electrice, iar in acesta nu este prevazuta obligatia de a anunta furnizorul(CEZ-UL), fapt recunoscut implicit de ei prin trimiterea la acel regulament.

Alte discuții în legătură

Lamurire situatie geamborela geamborela In urma cu vreo doua luni am cumparat un spatiu de la o firma in baza unui contract de vinzare cumparare pe persoana fizica , totul in regula pana la ... (vezi toată discuția)
Deconectare energie electica nicxon nicxon buna ziua, Prin Ordinul nr.5/din 21.02.2003 a fost modificat contractul-cadru de furnizare a energiei electrice la consumatorii casnici. art.14 ... (vezi toată discuția)
Refuz reziliere contract energie electrică Mihra Mihra Bună ziua! Am o problemă legată de rezilierea unui contract pentru energie electrică cu CEZ. Titularul de contract este decedat. Am anunțat, în calitate ... (vezi toată discuția)