avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... nerespectare contract asistenta juridica
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

nerespectare contract asistenta juridica

buna ziua,

Doresc sa stiu ce pot face in situatia in care am incheiat un contract de asistenta juridica pentru reprezentare TMB +CAB,am achitat in totalitate onorariul la semnarea contractului, iar avocatul nu mai este de gasit pentru a ma reprezenta in faza de apel.Mentionez ca am avut doi avocati angajati ,practic r
eprezentarea a fost sustinuta de cel de-al doilea avocat cu care am avut contract pina in faza de apel. A fost necesar sa solicit termen de aminare apel pentru angajarea altui aparator.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:57, 26 Februarie 2012
Fiind vorba despre doua pareri diferite , trebuie sa arat ca sunt de acord cu otiunea distinsului dn.avocat Gaita.
Exista si in aceasta meserie persoane care nu fac cinste profesiei si eu cred ca acestea ca si altele trebuie sa raspunda pentru faptele lor.
Verificati intai care au fost motivele neprezentarii avocatului angajat si aduceti-le la cunostinta conducatorului baroului local , apoi intreprindeti toate celelalte demersuri aratate de distinsul avocat.
Cit timp am la dispozitie pentru a intreprinde aceste demersuri, avind in vedere ca in acest moment trebuie sa mobilizez din toate punctele de vedere pentru etapa de apel?
Nu exista un termen precis , dar cu cat veti actiona mai repede , cu atat mai bine .
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal -sunt plecat din tara .cum reusesc sa angajez un avocat? shubecu shubecu Am primit citatie acasa sa ma prezint la data de 20.07.15 la procesul penal in care sunt invinuit pentru nerecoltare de probe biologice! Este primul termen nu ... (vezi toată discuția)
Delapidare ContSters11166 ContSters11166 As vrea sa aflu la ce suma se ridica un proces penal-delapidare (cat cere un avocat). (vezi toată discuția)
Onorariu barou petrenitu petrenitu care este suma ce reprezinta onorariul baroului intr-un proces penal? (vezi toată discuția)