avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Semnatura electronica

Buna ziua!
Am tinut contabilitatea unei firme si semnatura electronica era pe numele meu. Acum nu mai lucrez cu ei si as vrea sa figureze pe numele administratorului. Cum procedez? Depun pentru mine 151 si sa figureze el ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 15:09, 21 Septembrie 2015
Da, depuneti formularul 151 pentru revocarea certificatului digital.
Pentru administrator, se vor urma pasii obisnuiti: emitere certificat digital, completarea si semnarea documentului de confirmare, completarea formularului 150 si inregistrarea la ANAF.
Multumesc
Cu placere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca o societate poate avea doua semnaturi electronice, pe doua calculatoare, pentru depunerea declaratiilor la ANAF. (vezi toată discuția)
Scoatere de la circa financiara a fostului administrator cornelusha cornelusha Buna ziua,m-am hotarat sa preiau administratia blocului in care locuiesc(am acordul tuturor proprietarilor).Adminul actual nu locuieste in acelas imobil.Mi-am ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica blu_angel blu_angel Buna seara! Declaratiile fiscale ale firmei sunt semnate si depuse electronic de firma cu care avem incheiat contract de prestari servicii. Administratorul ... (vezi toată discuția)