avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... monitorul oficial partea a IV a
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

monitorul oficial partea a IV a

Cum pot vizualiza un nr al Monitorului Oficial partea a IV 2012
Cel mai recent răspuns: otto2007 , utilizator 14:05, 25 Februarie 2012
intrati pe pagina monitorului oficial, in partea de sus aveti un buton" e-monitor", clik pe el si intrati pe pagina cu calendarul, alegeti data si vi se deschide lista cu partile momitorului. ATENTIE nu puteti vizualiza decat cel mult 10 zile in urma... Bafta!
multumesc
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajati in revisal nou demarela demarela Buna ziua, Daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire: am transmis fisierul in Revisalul nou, a aparut mesajul ca s-au incarcat datele, dar unde se pot vedea ... (vezi toată discuția)
Declaratia 152 sanda65 sanda65 Am vrut sa depun la ANAF sect 2 declaratia (cererea ) 152. Mi s-a raspuns ca trebuie urmata aceiasi procedura ca la depunerea decl 150 (notariat ,...). (vezi toată discuția)
Transmitere electronic declaratii 100.300.301.710 anamariacelik anamariacelik cum se transmit electronic declaratiile L100;300;301;710 incarcate in programul distribuit de ANAF? va multumesc pentru ajutor (vezi toată discuția)