Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 dan123456	                   

daca optez pe un an pt indemnizatia de crestere a copilului dupa cat timp pot sa renunt la indemnizatie ca sa pot sa primesc suplimentu de 500 de lei?
 (vezi toată discuția)
	                    dan123456	                   

daca optez pe un an pt indemnizatia de crestere a copilului dupa cat timp pot sa renunt la indemnizatie ca sa pot sa primesc suplimentu de 500 de lei?
 (vezi toată discuția)

tysy	                   

Buna ziua,am autorizatie PFA din 14 iulie 2011,am divortat si astept sa nasc din zi in zi.Va rog sa-mi spuneti de ce indemnizatii pt copil pot beneficia si ... (vezi toată discuția)
	                    tysy	                   

Buna ziua,am autorizatie PFA din 14 iulie 2011,am divortat si astept sa nasc din zi in zi.Va rog sa-mi spuneti de ce indemnizatii pt copil pot beneficia si ... (vezi toată discuția)

Cineva anonim	                   

Buna ziua.
Lucrez la salarizare, intr-o institutie publica. Pana in prezent, in cadrul unitatii noastre nu s-a acordat stimulent de insertie pentru nimeni. ... (vezi toată discuția)
	                    Cineva anonim	                   

Buna ziua.
Lucrez la salarizare, intr-o institutie publica. Pana in prezent, in cadrul unitatii noastre nu s-a acordat stimulent de insertie pentru nimeni. ... (vezi toată discuția)