avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Decont TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Decont TVA

Buna seara!

Ma poate ajuta cineva in legatura cu operatiunile la care se refera optiunea din decontul de TVA valabil incepand cu luna ianuarie 2012 ,,Se bifeaza daca se aplica metoda simplificata pentru operatiuni interne"
multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaelacn , utilizator 09:31, 26 Februarie 2012
Persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA care efectueaza în perioada de
raportare numai operatiuni în interiorul tarii pot opta pentru completarea formularului de decont simplificat, prin bifarea casutei corespunzatoare din programul de asistenta pus la dispozitie pe pagina de internet a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un nou formular pentru decontul de tva ContSters233047 ContSters233047 [b]Un nou formular pentru Decontul de TVA [/b] Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea informează contribuabilii că, în Monitorul Oficial al ... (vezi toată discuția)
Noutãþi privind declaraþia 394 -versiune 15.02.2012 ContSters233047 ContSters233047 [b][u]Noutăţi privind Declaraţia 394 [/u][/b] [b]Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea informează contribuabilii că, în ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva STOICA MADALINA STOICA MADALINA Buna seara. Daca in 09.11.11 m-am inregistrat in scopuri de TVA (am completat vectorul 010 - de mentiuni), dar modificarea nu a aparut nici pana astazi pe ... (vezi toată discuția)