avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... alegeri locale 2012
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

alegeri locale 2012

buna ziua,am si eu o nelamurire .
pentru a candida la functia de primar intr-o localitate trebuie sa am domiciliul sau resedinta in localitatea respectiva
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 01:18, 26 Februarie 2012
Pot candida numai persoanele care au domiciliul pe teritoriul unităţii administrativ-teritoriale în care urmează să fie alese.
La sectoarele municipiului Bucureşti pot candida şi pot fi alese persoanele care au domiciliul în municipiul Bucureşti, indiferent de sector.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt cetatean roman cu domicilul in austria si cu resedinta in romania, am dreptul sa candidez la primarie? mboncalo mboncalo Buna ziua. Sunt cetatean roman cu domicilul in austria si cu resedinta in romania.Am dreptul sa candidez pentru primarie cu resedinta in Romania ? Si cu ... (vezi toată discuția)
Candidatura alegeri locale ady_dinu ady_dinu de cat timp trebuie sa am domiciliul intr-o comuna pentru a putea candida pe o lista de consilieri a unui partid politic in aca comuna? (vezi toată discuția)
Viceprimar fara bacalaureat TudorEmilia TudorEmilia Buna seara, poate ocupa un consilier local functia de viceprimar daca are doar scoala profesionala? sau necesita si bacalaureatul, studii superioara ... (vezi toată discuția)