avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat de nastere pierdut si buletin expirat ce se ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat de nastere pierdut si buletin expirat ce se poate face

Buna dimineata prietenul meu si-a pierdut certificatul de nastere si in mai anul 2011 i-a expirat buletinul ; ei bine in luna august am fost la starea civila pentru a ridica certificatul de nastere de acolo ni s-a spus ca nu se poate deoarece are buletinul expirat si ii trebuie un duplicat de la cartea de identitate, problemea mea este urmatoarea nu are cum sa-si scoata un duplicat deoarece nu are actul casei al tatal lui , deoarece tatal lui nu vrea sa-i faca cartea de identitate l el si as avea nevoie doar de certificat pentru a-i face la mine buletinul.
Unde ma sfatuiti sa ma duc ce pot face ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 22:29, 27 Februarie 2012
Depinde de volumul de lucru al serviciului, insa in 2-3 zile maxim o puteti avea.
va multumesc din suflet ;)
Daca mai aveti cartea de alegator sa o predati si pe aceea la solicitarea noii carti de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de identitate fara act de spatiu handsu handsu Daca unei persoane i se expira buletinul de identitate , dar datorita unor imprejurari nefericite nu are domiciliul nicaieri ,apartamentul acesteia fiind ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate laurentiu marian laurentiu marian am pierdut nste acte personale, printre care si actul de la casa si buletinul de identitate..... cum pot obtine un nou act de identitate, chiar si provizoriu, ... (vezi toată discuția)
Buna seara. acte necesare pentru schimbarea cartii de identitate ginmarstar ginmarstar De ceva timp am luat dupa strada un baiat, si am observat acum cateva zile ca i-a expirat buletinul, si vreau sa ma duc cu el sa faca altul si nu stiu ce acte ... (vezi toată discuția)