avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Care sunt contributiile datorate de angajator in cazul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Care sunt contributiile datorate de angajator in cazul concediului de risc maternal?

Buna ziua,
Ma puteti ajuta, va rog, in legatura cu urmatoarea problema, si anume, care sunt contributiile datorate de catre angajator si angajat in caz de concediu de risc maternal?
Multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:50, 28 Februarie 2012
Ca la orice concediu medical se calculeaza si se retine doar contributia pentru pensie (CAS).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata asigurarilor sociale de sanatate mirelabaschir mirelabaschir detin o soc.comerciala si am o angajata insarcinata care mi-a prezentat un concediu de risc de sarcina...in acest caz cine ii plateste indemnizatia aferenta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt risc maternal Elena_Aurelia Elena_Aurelia Buna ziua,am eu o problema :indemnizatia pt risc maternal se calculeaza 75 la suta din veniturile brute sau cele net? (vezi toată discuția)
Concediu medical - cine-l plateste? ionica83 ionica83 Buna ziua! Sunt medic stomatolog la propriul cabinet medical individual CMI , cotizez la pensii si casa de sanatate . In cazul unui concediu de risc maternal ... (vezi toată discuția)