avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu firma anvelopare bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu firma anvelopare bloc

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema pe care o intampina Asociatia de proprietari :
A fost izolat blocul in proportie de 70% cu o firma care nu a fost prea serioasa. A fost incheiat un contract cu un avans de 50% pentru apartamentele care doreau sa izoleze.
Initial au spus un pret, apoi a crescut cu suma de 200 de lei pentru a pune si tabla atic la terasa blocului si pentru a da cu vopsea si apartamentelor care nu izolau, numai ca nu au refacut contractul initial si au scris cu pixul - tabla atic. Apoi au facut contracte individuale pentru apartamentele izolate. Problema este ca firma si- a luat banii, dar a lasat 2 apartamente nevopsite si nu vrea sa vina sa mai puna si tabla la terasa. Patronul acestei firme poate fi dat in judecata daca nu exista o dovada foarte clara, deoarece in contract a completat cu pixul ? Este suficient sa depuna marturie si sa fie martori proprietarii acestui bloc ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:40, 28 Februarie 2012
1-Pentru solutionare ,in baza contractului incheiat,analizati cu responsabilitate clauzele negociate si asumate si notificati executantul ,cu termen concret pentru a se achita de obligatiile contractual asumate
2-Incheierea de contracte individuale,in situatia mentionata ,cand este implicata asociatia de proprietari,constituie abuz din partea executantului
3-In baza contractului de executie izolatie,sesizati oficial comisariatul garzii financiare local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balconul este parte comuna ? cine plateste reparatiile ? cristel52 cristel52 Stau la et, 10 si am hotarat sa izolez terasa cu polistiren extrudat pe toata suprafata corespunzatoare ap; meu. Initial presedintele asociatiei de locatari ... (vezi toată discuția)
Izolatie terasa mia0121 mia0121 Buna ziua. Anul trecut am izolat termic terasa apartametului, deoarece locuiesc la ultimul etaj. Pana acum nu am primit nici un raspuns de la asociatie pentru ... (vezi toată discuția)
Acoperisul balconului de la ultimul etaj geresy geresy Bună ziua, Locuiesc la etajul 10/10. Acum 2 săptămâni s-au montat schele pentru realizarea izolaţiei termice la faţada blocului. Zilele trecute ... (vezi toată discuția)