avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuz primire notificare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuz primire notificare

Reprezentantii asociatiei de proprietari refuza sa primeasca din partea mea o notificare, iar cand o trimit prin poştă nu imi răspunde. Mi s-a obiectat ca OG 27/2002 si L. 233/2002 se refera doar la institutii publice.
Personal consider ca din moment ce in Art. 2 al OG 27/2002 se specifica ca petitia se poate adresa "societăţilor comerciale de interes judeţean sau local, precum şi regiilor autonome" sunt incluse aici inclusiv Asociatiile de proprietari.
In cazul in care nu este aşa imi puteti indica ce act legislativ reglementează această problemă ? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Mioara57 , utilizator 13:49, 1 Martie 2012
Asociatiile de proprietari nu sunt societati comerciale.

Dv. cine sunteti fata de asociatia de proprietari si ce vreti cu notificarea cu pricina?
Nu credeti ca ar trebui sa expuneti problema si apoi sa incercam s-o deslusim?
Notificare legata de ce?
Faceti o cerere catre presedintele asociatiei si el este obligat confom Legii 230 si H.G 1588/2007 sa va raspunda in 7 zile (art.12 A lit. d din 1588/2007)
Sunt unul dintre locatarii si respectivul document era adresat Asociatiei de Proprietari, in atentia Presedintelui si Administratorului (3 exemplare cate una pt. fiecare dintre parti). Blocul este alimentat de la centrala proprie de bloc. Intrucat timp de 2 sapt. am fost singurul locatar care nu a avut din agent din cauza unei fisuri la o conductă comuna (presiune prea mica), le-am solicitat să ia acest fapt în calculul întreţinerii pe februarie. Reprezentantii au refuzat primirea oricărei notificări.

Continutul acestui articol se refera la contestarea listei de intretinere ! Ce faci cand vrei sa notifici o defectiune la partea comuna ? Cand refuza ulterior discutiilor si remedierii avariei pe cheltuiala proprie sa recunoasca ca l-ai anuntat in prealabil si ca nu i-a pasat de aceasta situatie ? Timp sa te judeci, sau sa-i reclami la primarie nu e ? In sensul ca dureaza prea mult.
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2012
elga50, moderator
D-voastra , care si faceti parte din asociatie, procedati cum v-am spus mai sus. Dar...... notificare? Daca nu vi se da raspuns in 7 zile adresati-va primariei , la compartimentul
,, Indrumare si sprijinire asociatii de proprietari si daca NU , la Corpul de control al primariei, sau in ultima faza la instanta. E grea viata la bloc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 2 din og 27/2002 - rog raspuns la urmatoarele 2 intrebari albuemanoil albuemanoil 1. prin PETITIE se intelege si contestarea LISTELOR DE PLATA (emise de asociatiile de proprietari ) in baza art. 12.A.d. din HG 1588/2007 ? ... (vezi toată discuția)
Termen adresa presedinte asociatie proprietari ciungu ciungu Am facut o adresa presedintelui asociatiei de proprietari si am rugamintea sa-mi comunicati care este termenul de raspuns.Adresa nu se refera la lista de ... (vezi toată discuția)
Despre legislatie asoc.locatari/proprietari teisoara teisoara buna ziua, va rog frumos,care sunt legile ,regulamentele,oridnele dupa care se infiinteaza si functioneaza o asociatie de locatari versus o asociatie de ... (vezi toată discuția)