avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... card reduceri
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

card reduceri

Buna ziua. Am fost astazi intrun supermarket si am constatat ca existau anumite reduceri sub forma de promotii pt anumite produse, iar in dreptul lor scria ca beneficiaza de reducere doar posesorii de card de fidelitate. Adica reducerea nu este pentru toata lumea. Este legal sau este o practica comerciala abuziva, potrivit Legii nr. 363 din 2007? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 15:58, 28 Februarie 2012
Comerciantii pot oferi anumite promotii clientilor fideli care detin un card de fidelitate. Asa cum acorda alte magazine si puncte pentru cumparaturile efectuate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare fapta in lege geoJgeo geoJgeo Buna ziua, As dori sa stiu la ce lege se incadreaza urmatoarea situatie. In cazul in care un magazin dupa achizitia unor produse in valoare de X lei promite ... (vezi toată discuția)
Black friday romanesc blu3s0ul blu3s0ul Reduceri fictive şi scumpiri în loc de ieftiniri au fost câteva probleme cu care s-au confruntat clienţii care s-au sculat anul trecut cu noaptea în cap ... (vezi toată discuția)
Legea negocierii pretului unui produs, in magazin sahara sahara Buna ziua , va rog daca se poate sa-mi spune-ti ce numar are Legea negocierii pretului unui produs in magazin , Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)