avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... cerere de finantare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

cerere de finantare

Buna ziua am un proiect la facultate si imi trebuie o cerere de finatare pentru FSE axa 4 de unde o pot descarca va rog din suflelt sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:22, 29 Februarie 2012
FSE finanteaza educatie si formare profesionala, adaptabilitatea fortei de munca si a intreprinderilor, incluziunea sociala, cresterea eficientei administrative prin 2 programe operationale: POSDRU si PODCA. Axa 4 la care faceti referire carui program apartine?
Pentru edificarea dvs, cititi cu multa atentie, aici:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare pregatire profesionala - resurse umane Doina Elena Doina Elena Nu prea ma pricep, dar ideea este, pot sa initiez o instruire profesionala a oamenilor din firma mea? Se acorda pentru asa ceva? (vezi toată discuția)
fonduri modernizare gradinita FELYSS FELYSS Buna seara! Pot primi fonduri nerambursabile pentru modernizarea unei gradinite particulare din mediul urban sau pentru pregatirea personalului didactic?Va ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene, someri si programul operational pentru dezvoltarea resurselor umane - reconversia profesionala prin cursuri gratuite, finantate din fondurile europene? teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Ma poate ajuta cineva in aceasta privinta, cei de la somaj sector 2 Bucuresti sustin ca nu au fonduri pentru moment, cunoasteti intamplator si ... (vezi toată discuția)