avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare I.I.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare I.I.

Doresc sa infiintez o intreprindere individuala si as vrea sa stiu ce am de facut, cam care ar fi costurile, fara sa apelez la o firma. Se poate obtine autorizarea si on line?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 29 Februarie 2012
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării întreprinzătorilor persoane fizice titulari ai întreprinderilor individuale le gasiti aici
[ link extern ]

online vedeti aici procedura
h[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 29 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez legal cu carte de munca și mai pot deschide un magazin? Ianiar Ianiar Salut daca lucrez legal cu carte de munca pot deschide un magazin pe numele meu chiar daca lucrez ( cu carte de munca ) și dacă da despre ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Andreea369 Andreea369 Buna ziua Fac cursuri de cosmetica si as vrea sa stiu daca dupa terminarea cursurilor(obtin diploma calificare) imi pot face carte de munca fara sa fiu ... (vezi toată discuția)
Acte pfa sau ii lorenna2105 lorenna2105 Buna seara! Imi puteti spune va rog ce autorizatii imi trebuie pentru a mi deschide un bar??si daca as angaja pe cineva sa se ocupe de toate actele cat m ar ... (vezi toată discuția)