avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Lucrez legal cu carte de munca și mai pot deschide un ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Lucrez legal cu carte de munca și mai pot deschide un magazin?

Salut daca lucrez legal cu carte de munca pot deschide un magazin pe numele meu chiar daca lucrez ( cu carte de munca ) și dacă da despre ce acte am nevoie și unde pot sa le fac aceste acte va mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 20 Septembrie 2023
Va înființați mai întâi o intreprindere individuala la Registrul comertului cu sediul social al firmei la domiciliul dumneavoastră din buletin și cu punctul de lucru (acolo unde va veți desfășura efectiv activitatea autorizata conform codurilor caen a magazinului) la adresa unde e punctul de vânzare (asta in baza unui contract de inchiriere a spatiului respectiv).
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării întreprinzătorilor persoane fizice titulari ai întreprinderilor individuale
[ link extern ]


Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]

O persoană titulară a PFA sau Întreprinzătorul persoană fizică titular al unei întreprinderi individuale pot cumula și calitatea de salariat al unei terțe persoane care funcționează atât în același domeniu, cât și într-un alt domeniu de activitate economică decât cel în care și-a organizat întreprinderea individuală. sau decât cel pentru care PFA este autorizată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca Andreea369 Andreea369 Buna ziua Fac cursuri de cosmetica si as vrea sa stiu daca dupa terminarea cursurilor(obtin diploma calificare) imi pot face carte de munca fara sa fiu ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - magazin mixt: autorizatii necesare? gabi 27 gabi 27 Imi deschid o intreprindere indiv. pt un magazin mixt;de ce autorizatii si avize am nevoie?:-/ (vezi toată discuția)
Meditatii matematica gavrus gavrus Buna ziua sunt inginer electronist si doresc sa dau meditatii la matematica. De ce acte am nevoie, ce trebuie sa fac pentru a lucra legal? .Detin si o diploma ... (vezi toată discuția)