Instanta dispune 2 expertize. Una pentru bunuri si alta pentru constructie.
Instanta stabileste onorariu pentru expertiza bunuri in cuantum de 1000 lei, in sarcina reclamatului si onorariu pentru expertiza constructie in cuantum de 1000 lei, tot in sarcina reclamatului.
Eu parata, am achitat deja expertiza constructie in cuantum de 1000 lei, fara sa stiu cum a dispus instanta(am achitat suma inainte de redactarea incheierii de sedinta) Am 2 intrebari:
- Pot recupara aceasta suma de 1000 lei si cum anume?
- Daca el nu va plati expertiza pt constructie, in termen de 5 zile asa cum scrie in incheierea de sedinta, sub sanctiunea decaderii din proba in conf cu art.170Cod Proc. Civ., aceasta expertiza pt constructie nu se va mai face? Mentionez ca suntem intr-un proces de partaj imobil.
expertiza se va face. Depuneti la dosar dovada de plata, iar la final cand se vor stabili cheltuielile de judecata instanta va scade ceea ce ati platit deja.
Nelamurire dobanzi
Mih19
19.03.2014
Ora estimata: 09:00
Complet: C1 camera de consiliu Civil
Tip solutie: Civil
Solutia pe scurt: Dispune îndreptarea erorilor materiale strecurate ... (vezi toată discuția)
Suspendare
otto2007
Buna seara,
Este vorba despre un proces civil, pretentii. A fost suspendat o data din vina reclamantei ca nu a depus inscrisurile cerute de instanta la dosar. ... (vezi toată discuția)