avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea nr. 221/2009 - acordare despagubiri
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea nr. 221/2009 - acordare despagubiri

- as vrea sa stiu daca, se mai pot introduce actiuni pe Legea nr. 221/2009? -multumesc.
Cel mai recent răspuns: sorinci , utilizator 23:05, 18 Octombrie 2014
am si eu un caz pe legea 221/2009, cu 8,5 ani prizonierat in Rusia, patru copii ramasi acasa, cu chiu si vai CNSAS trimite documentele dupa doi ani si se apropie termenul saptamana viitoare cand se mai poate depune cererea la tribunal si , culmea nu suntem siguri ca vom si reusi. Am emotii......ne mai pune bete-n roate si casa de pensii. Am solicitat sa ne raspunda ce fel de pensie a avut si........nu doreste sa colaboreze, ne trimite in alta parte, suntem presati de timp si de NERVI. Am sperat odata cu instaurarea actualului guvern sa mearga ceva mai bine aceste institutii dar..... E obligatoriu sa fie recunoscut la casa de pensii prin plata pensiei (marturisesc ca nu stiu daca a avut pensie si pe legea decret 118/90) ?
Stiti cu exactitate care este ultima zi in care se poate depune cerea in instanta?
Am primit pana acun date diferite
Multumesc
Pentru cineva care a avut domiciliu obligatoriu in perioada 1949-1963 se mai pot cere despagubiri cu titlu moral? Mentionez ca persoana repsectiva a decedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 62/2010 ContSters79066 ContSters79066 Tatal meu a efectuat stagiul militar in cadrul Directiei Generale a Serviciului Muncii in perioada 1954-1957. A beneficiat de suma de 154 ron pe legi speciale ... (vezi toată discuția)
Despagubire pe apartament confiscat coser coser Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez ca sa-mi pot recupera valoarea apartamentului confiscat prin sentinta unui tribunal militar în perioada ... (vezi toată discuția)
Decizia 1358 a curtii constitutionale szabo doinita doina szabo doinita doina conform deciziei 1358/15-11-2010 a curtii constitutionale art.5 punctul1 aliniatul a teza 1 din legea 221/2009 a fost decklarat neconstitutiona. Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)