avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon fiscal original furat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon fiscal original furat

Buna ziua,

Am avut de facut un decont pentru asociatia de proprietari in valoare de 50 ron. Am pus bonul original si PV de predare primire in cutia postala a administratorului. El refuza sa confirme primirea, eu am scanat bonul original. Ce pot face pentru a face totusi decontul in situatia in care administratorul mi-a furat bonul original si nu recunoaste?

Multumesc,

costin
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 16:52, 2 Martie 2012
Mergeti acolo de unde ati cumparat si rugati-i sa va dea o copie conforma dupa "Z" zilnic.
Alta solutie nu vad.
Am eu copie, ce inseamna Z zilnic? Ei mi-au spus ca imi semneaza conform cu originalul si pun stampila.
Bonul dvs. este inregistrat intr-un desfasurator pe care-l scoate casa de marcat la sfarsitul zilei. Acesta se numeste Z. Acolo a fost inregistrata si tranzactia dvs. si tot de acolo au scos copia.
Aha, multumesc. Si cit se pastreaza registrul asta?
10 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal eronat maria2010 maria2010 Buna seara, ce trebuie sa fac daca din greseala am batut un bon cu o suma mai mare in casa de marcat si am dat bonul respectiv clientului? Va multumesc (vezi toată discuția)
Inregistrarea bonurilor fiscale emise krrista krrista Buna ziua, cine imi poate spune cum este corect. Emit bonuri fiscale pe care le dau clientilor, iar la registrul meu de casa raman copiile bonurilor care au ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal pierdut crissyttik crissyttik Buna, Lucrez ca si contabil junior pentru o firma de constructii. Unul dintre agenti a pierdut o factura.Am solicitat colaboratorului o copie a facturii,in ... (vezi toată discuția)