avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat radiat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat radiat

Un avocat radiat de barou mai poate reprezenta in instanta un client? Cabinetul lui de avocatura mai poate functiona? dar pe perioada suspendarii din profesie ca masura disciplinara pt neplata taxelor si contributiilor profesionale?
Cel mai recent răspuns: Mariana D. , Avocat 11:16, 2 Martie 2012
Potrivit art 3 din Statutul profesie de avocat ,profesia de avocat se exercita numai de avocatii inscrisi in Tabloul avocatilor intocmit de baroul din care face parte.
nici pe perioada suspendarii nu poate activa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excludere din barou ContSters69061 ContSters69061 Ce se intampla cu bunurile unui cabinet individual de avocatura daca avocatul este exclus din barou? Daca trece in patrimoniul asociatului, respectiv al ... (vezi toată discuția)
Avocatura nicolealex nicolealex buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de ... (vezi toată discuția)
Exercitare profesie in alt stat babysee babysee Aveti idee daca unui cetatean al altui stat european, absolvent al fac. de drept in tara lui, intrat/admis in Barou Bucuresti, dupa definitivare i se ... (vezi toată discuția)