avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Lovirea masinii!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Lovirea masinii!

Am lasat masina parcata langa blocul unde locuiesc,am intrat la o alimentara si dupa o jumatate de ora am gasit masina cu usa spate stanga lovita(zgariata si infundata)nu a vazut nimeni nimic,am fost la politie,nici un rezultat.
Am masina asigurata cu polita de asigurare obligatorie(nu CASCO),in asemenea situatii pot beneficia de asigurarea mea sau nu?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: niroz , utilizator 13:55, 3 Martie 2012
Nu, polita RCA este ptr pagube produse tertilor si pentru reparatii la masina proprie.
matahachiro a scris:

Nu, polita RCA este ptr pagube produse tertilor si pentru reparatii la masina proprie.


Cu siguranta colegul @matahachiro a dorit sa scrie " .... si nu pentru reparatii la masina proprie".

corect, scuze ptr eroare
In acest caz nu puteti beneficia de RCA-ul pe care il detineti, singura varianta era CASCO.Mai exista o sansa, ce-i drept foarte mica, sa se gaseasca cel care v-a lovit masina si sa deschideti dosar pe RCA-ul lui.
multumesc pt. raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am gasit masina lovita in fata casei, cum procedez? cata-bog cata-bog Buna ziua. Mi-am gasit masina ce era parcata in fata casei, lovita si zgariata. Nu stiu cine a lovit-o deci nu o pot repara pe asigurarea vinovatului. Eu am ... (vezi toată discuția)
Refuz despăgubire casco Kst21 Kst21 Buna ziua , va prezint urmatoare situatie, in care solicit ajutor. Sotia a lovit o masina parcata pe strada. Autoturismul parcat nu deține asigurare polita ... (vezi toată discuția)
Accident dupa dauna totala MirceaEne MirceaEne Buna ziua, In urma cu 3 luni am fost implicat intr-un accident si firma asiguratoare a decis sa imi plateasca dauna totala autoturismului meu. Intrebarea ... (vezi toată discuția)