avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... abuzuri operator telefonie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

abuzuri operator telefonie

doresc sa dau in judecata un operator de telefonie pt abuz. cum proedez? locuiesc in ploiesti, ii pot actiona la tribunalul prahova?
Cel mai recent răspuns: nicu_o , utilizator 20:44, 13 Martie 2012
Pentru ce abuz? Daca se poate sa detaliati v-am putea oferii mai multe sugestii ...
am avut un abonament telefonie aprox 6 ani.. la un moment dat mi-au oferit 2 luni de internet pe telefon gratuit. nu ma interesa pt ca aveam internet pe calculator de la alt operator dar, din curiozitate , cineva din familie l-a activat. intr-o luna, dupa catva timp, mi-au facturat servicii de internet de aproximativ 300 de lei. am cerut detaliere, telefonic, din pacate dar nu am primit nimic. nu am mai achitat factura de aproximativ 400 lei (cu tot cu telefon) si mi-au suspendat abonamentul. f repede au dat numarul meu altui utilizator. dupa ani in care nr mi-a apartinut, din cauza ca era deranjat de diverse persoane, noul utilizator a ajuns sa vorbeasca cunoscutilor mei f urat despre mine, desi nu ma cunostea. mi-au confirmat acest lucru mai multi cunoscuti. de cateva ori in cei aproape trei ani operatorul mi-a trimis notificari pt plata sumei restante..ultima a fost in decembrie 2011 in care mi se cerea sa achit suma datorata ajunsa la aproximativ 1400 lei.ma anuntau ca este ultima notificare de plata. in mai putin de o luna, am primit de la o firma de recuperare care a preluat creanta o somatie de plata de 3500 de lei.este de neinteles cum o datorie de 1400 lei, se transforma intr-un interval de timp de o luna in una de 3500 lei. sericiile de internet nu le-am solicitat si nu exista nici o prevedere contractuala semnata de mine. eu am semnat un contract pt serv de telefonie , nu internet.as dori sa stiu daca mai pot face ceva si de unde sa incep.in scurt timp voi fi executata de recuperator.
Ca sa fiti executata silit trebuie sa existe o hotarare judecatoreasca. Pentru a se emite hotararea creditorul trebuie sa faca dovada existentei creantei sale, respectiv sa fie certa, lichida si exigibila.
Luati legatura cu recuperatorii de creante, stabiliti cu ei o intalnire in care sa va detalieze situatia (de obicei sunt deschisi catre concilieri). Nu semnati nimic. (in cazul in care va propun un angajament de plata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura uriasa la tel mobil datorita traficului de date EIA EIA Sunt titularul unui abonament de telefonie la O*****. Telefonul a fost folosit de fica mea in varsta de 10 ani (am si declarat-o pe situl lor ca ... (vezi toată discuția)
Litigiu contract abonament telefonie mobila Georged89 Georged89 Buna ziua, Am urmatoarea problema : Am incheiat un abonament de telefonie mobila cu un operator de telefonie mobila in data de 13.09.2013 pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Abonament orange reziliat Alexander12393 Alexander12393 Buna Ziua/Seara Mi-am facut un abonament Orange prin Noiembrie si fata de la reprezentanta Orange mi-a spus ca trebuie sa platesc primele 2 luni ale ... (vezi toată discuția)