avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... corectie in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

corectie in revisal

La un salariat am introdus modificare salar de baza din 01.03.2012, dar trebuia din 01.02.2012, am incercat sa corectez data, dar tot data gresita imi apare.
Cum trebuie corectat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:13, 4 Martie 2012
Este o problema a acestui program cu corectia la salarii ,... din ce spun specialistii lor , in baza de date ar aparea corectia dvs , dar in calculatorul dvs nu se stie de ce nu apare ...
Ultima varianta de Revisal este moarta inainte de a se naste.
"Specialistii" care l-au conceput l-au facut dupa ureche, fara sa consulte pe cei care lucreaza efectiv.
Nu este chiar asa ... actuala varianta este mult mai buna decat prima ... are mai multe optiuni , dar dintre care a primat costulacesteia si nu calitatea programului ...:P
la Raport per salariat sigur nu se vede corectia. Nici nu pot demonstra ca am corectat greseala
Posibil in fisierul generat si transmis sa apara ... exista, din cate stiu, un program cu care se poate vizualiza fisierele de forma .rvs .. incercati sa vedeti ce date ati generat pe fisierul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Generare registru revisal nicotorok nicotorok Buna ziua, Ma poate ajuta cineva? Am generat Registrul, l-am salvat dar icoana salvata era una alba, fara nici o denumire, are intr-adevar terminatia .rvs dar ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Reges - programul online pentru a transmite revisalul melinda_orosz melinda_orosz Am o intrebare: cand accesez portalul ReGes cu utilizator si parola si verific daca s-a incarcat .rvs-ul transmis, dau un click pe nr. de inregistrare/incarcae ... (vezi toată discuția)