avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ReGes - programul online pentru a transmite revisalul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ReGes - programul online pentru a transmite revisalul

Am o intrebare: cand accesez portalul ReGes cu utilizator si parola si verific daca s-a incarcat .rvs-ul transmis, dau un click pe nr. de inregistrare/incarcae si apare tot ce contine fisierul transmis. Dar asa vrea sa vad cum apare la ei salariul, sporurile, toate detaliile, ce am si eu in programul meu de Revisal 5.0.8. Dar pe portalul ReGes nu pot vizualiza toate detaliile, doar nume-prenume angajat, CNP, cetatenie, tipul CIM, dat si nr. de incheiere CIM, data de inceput activitate, si daca CIM-ul este activ sau nu? Dar unde se vad salariile si sporurile? Eu am nevoie de toate detaliile, ca asa mi se cer de la banca pentru un credit: revisal listat de pe situl ITM-ul detaliat, stampilat si semnat de catre angajator.
Cel mai recent răspuns: Cristina Galis , Contabil 11:49, 16 Martie 2012
Buna ziua!

Puteti vizualiza si lista raportul per salariat din: Rapoarte/Raport per salariat/Lista salariati, apoi marcati salariatul care va intereseaza si rezulta "Raportul per salariat" unde aveti toate datele pe care le doriti. Pentru listarea acestui raport, pe bara de sus, aveti optiunea de listare.
Spor la treaba!

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Transmitere revisal cf oh500/2011 stelach stelach Am cateva probleme tehnice de clarificat: -pentru transmiterea bazei de date a salariatilor existenti la data de 01.08.2011 , data consemnarii este data la ... (vezi toată discuția)
Revisal dovada banca dia2120 dia2120 cine ma poate ajuta ....un angajat institutie publica imi cere dovada contract revisal pt banca.:(( nu reusesc sa l listez din program.stie cineva ???adica ... (vezi toată discuția)