avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Burse elevi, legislatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Burse elevi, legislatie

Cum gasesc in arhiva avocatnet.ro Ordinul Ministerului Invatamantului din noiembrie 2011 referitor la acordarea burselor in invatamantul preuniversitar?
Nu stiu daca am postat intrebarea la sectiunea potrivita.
Referitor la Ordinul MECTS nr. 5576/2011 - aprobarea Criteriilor generale de acordare a burselor elevilor din invatamantul preuniversitar de stat, acesta este linkul pe care il cautati:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Burse elevi invatamant preuniversitar Florentina Mihaela Florentina Mihaela Buna dimineata! Stie cineva daca Ordinul MECTS nr. 5576/2011 referitor la aprobarea Criteriilor generale de acordare a burselor elevilor din invatamantul ... (vezi toată discuția)
Burse elev clasa a 3 a maxie7778 maxie7778 Un elev de clasa a 3 a care are rezultate bune la scoala ( calificative) si FB la purtare si care face si sport de performanta,obtinand Locul I intr-un ... (vezi toată discuția)
Bursa elev negru daniel negru daniel buna seara am si eu o intrebare la dumneavoastra am un baiat care a luat locul 2 la faza zonala a olimpiadei natinala de pian aici vine nelamurirea, se ... (vezi toată discuția)