avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

buna ziua,

Am si eu o intrebare, si anume:
Sunt de la o societate care a avut o firma specializata pentru completarea si transmiterea registrului de evidenta al asalariatilor, conf art 2 alin 8 din lg 500/2011, societate cu care am incheiat colaborarea, acum eu trebuie sa fac informare cum ca am societatea "x " nu se mai ocupa de comnpletarea si transmiterea revisalului.... ma puteti ajuta va rog cu un model sau macar art de lege pe care trebuie sa il specific.

multumesc.



Cel mai recent răspuns: cristinamuscau , utilizator 09:25, 6 Martie 2012
pct.12 din Ordinul nr.1918/2011 dispune ca, in cazul incetarii sau rezilierii contractului de prestari de servicii, angajatorul va comunica inspectoratului teritorial de munca acest fapt cel mai tarziu la data incetarii sau rezilierii, in vederea eliberarii unei noi parole angajatorului.

In acest sens:

ANTET

Catre I.T.M. .....

Prin prezenta, va aducem la cunostinta ca incepand cu data de ... a fost reziliat contractul de prestari servicii pentru completarea si transmiterea registrului de evidenta al salariatilor incheiat intre societatea noastra si S.C. .... , CUI ........... , in calitate de prestator.

Administrator/Director.
multumesc mult.
o zi buna si o primavara cat mai frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere notificare itm prestator revisal celeterm celeterm Se mai depune acea notificare la ITM de catre prestatorul de servicii - Revisal ? (vezi toată discuția)
Revisal oana2014 oana2014 revisalul se poate tine si la punctul de lucru? din ce am citit , am vazut ca se poate , dar pe net am gasit cateva acomentarii legate de acest subiect , in ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal stelach stelach Buna ziua o societate de contabilitate, care in baza contractului de prestari servicii contabile incheiat cu un client a efectuat si pina acum toate ... (vezi toată discuția)