avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere notificare ITM prestator revisal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere notificare ITM prestator revisal

Se mai depune acea notificare la ITM de catre prestatorul de servicii - Revisal ?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 10:15, 16 Mai 2013
Este inca in vigoare actul normativ.
Conf pct 10 Ordin MMPS 1918/2011 "În vederea înregistrării prestatorilor de servicii la inspectoratele teritoriale de muncă, angajatorii au obligaţia de a informa în scris inspectoratele teritoriale de muncă despre încheierea contractului cu prestatorul cu care a contractat serviciul de completare şi transmitere a registrului. Informarea inspectoratului teritorial de muncă se va efectua în termen de 3 zile lucrătoare de la data încheierii contractului de prestări de servicii."
Informarea la care s-a făcut referire la pct. 10 va consta într-o adresă întocmită de angajator, care va cuprinde: denumirea prestatorului de servicii, certificatul de înregistrare al prestatorului, eliberat de registrul comerţului, precum şi data de la care s-a contractat serviciul de completare şi transmitere a registrului.
În cazul încetării sau rezilierii contractului de prestări de servicii, angajatorul va comunica inspectoratului teritorial de muncă acest fapt cel mai târziu la data încetării sau rezilierii, în vederea eliberării unei noi parole angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal cristinamuscau cristinamuscau buna ziua, Am si eu o intrebare, si anume: Sunt de la o societate care a avut o firma specializata pentru completarea si transmiterea registrului de ... (vezi toată discuția)
Itm CCA_MVP CCA_MVP CE DOCUMENTE TREBUIESC CA SA MA INREGISTREZ CA PRESTATOR LA ITM PENTRU REVISAL (vezi toată discuția)
Procedura externalizãrii serviciilor de resurse umane Olivia E Olivia E Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie procedat in situatia in care externalizezi partea de resurse umane dintr-o firma. 1.Se face un proces verbal de ... (vezi toată discuția)