avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Conditii de indeplinit pentru intrarea in profesia de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Conditii de indeplinit pentru intrarea in profesia de avocat

Buna seara,
Ma numesc Ion si vreau sa intreb daca am vreo sansa sa intru in barou. Sa va explic de ce intreb. La momentul actual am 34 de ani sunt de profesie sofer si sunt anul 2 in cadrul unei facultati de drept private la fr. Mi-as dori niste raspunsuri sincere, fara ocolisuri dar si competente. Daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri, va rog sa-mi dati si cateva sugestii in ceea ce priveste pasii pe care trebuie sa-i parcurg, bineinteles, dupa ce obtin licenta.
Cel mai recent răspuns: cristitotora , utilizator 15:14, 15 Martie 2012
Un raspuns pe intelesul tuturor Luiza. Multumim!
Puteti sa-mi spuneti daca absolventii Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Spiru Haret Craiova pot sustine examen de admitere in barou?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)
Informatii-facultatea de drept ContSters86398 ContSters86398 Va rog mult sa-mi explicati cum se procedeaza !Dupa ce termini facultatea de drept esti avocat stagiar si trebuie sa stai pe langa un alt avocat s ate invete ... (vezi toată discuția)
Detalii despre profesia de avocat ContSters126583 ContSters126583 Intrebarea mea este legata de statutul avocatului si posibilitatea profesarii ei. As vrea sa stiu cum, unde si cand se desfasoara admiterea in Barou. Legea ... (vezi toată discuția)