avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

In urma unui control de itm m-au intrebat dc avem contract cu persoana care transmite revisalul catre itm pt ca acea persoana tb sa fie in evidenta lor.Mi-au spus ca administratorul poate delega un anagajat al firmei dc nu exista un contract cu o persoana anume.Ma puteti ajuta va rog pt ca nu am inteles f bine ce anume vor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:36, 5 Martie 2012
1. Daca persoana desemnata de angajator pentru a completa si transmite revisal-ul este angajata acestuia, in acest sens trebuie doar o decizie de numire a acesteia din partea angajatorului.

2. Daca persoana desemnata de angajator pentru a completa si transmite revisal-ul nu este salariata acestuia, atunci trebuie incheiat un contract de prestari servicii cu aceasta in calitate de prestator de servicii. Astfel , potrivit Ordinului nr.1918/2011 :

10. In vederea inregistrarii prestatorilor de servicii la inspectoratele teritoriale de munca, angajatorii au obligatia de a informa in scris inspectoratele teritoriale de munca despre incheierea contractului cu prestatorul cu care a contractat serviciul de completare si transmitere a registrului. Informarea inspectoratului teritorial de munca se va efectua in termen de 3 zile lucratoare de la data incheierii contractului de prestari de servicii.

11. Informarea la care s-a facut referire la pct. 10 va consta intr-o adresa intocmita de angajator, care va cuprinde: denumirea prestatorului de servicii, certificatul de inregistrare al prestatorului, eliberat de registrul comertului, sau dovada inregistrarii fiscale la organele competente, precum si data de la care s-a contractat serviciul de completare si transmitere a registrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana imputernicita ptr transmitere revisal Ella_Gabriela Ella_Gabriela Buna ziua, Va rog spuneti-mi daca pot nominaliza sa transmita Revisal(Registrul de Evidenta a Salariatilor), prin decizie bineinteles, orice salariat cu ... (vezi toată discuția)
Decizie operare revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua! Daca administratorul unei societati ( avand si diploma pt. absolvirea cursurilor de R.M. ) are decizie pt. a opera in revisal, este nevoie sa ... (vezi toată discuția)
Act aditional pentru transmitere revisal ludeea ludeea Buna ziua , Va rog sa imi spuneti cum sa procedez in situatia urmatoare. Pana la aparitia legii 500/2011 revisalul era transmis de firma care ne tine ... (vezi toată discuția)