avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sesizare catre administrator/presedinte bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sesizare catre administrator/presedinte bloc

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot face o sesizare oficiala catre administratorul scarii sau presedintele blocului, in care sa-i aduc la cunostina faptul ca sunt deranjat de vecinii de deasupra in mod repetat, tarziu in noapte.
Echipajul de la sectie m-a intrebat daca administratorul stie, insa eu am replicat ca nu il intereseaza. Eu as vrea sa fac ceva oficial, sa nu mai spuna ca nu stie nimic de sesizarile mele.

Cum as putea proceda?
Cel mai recent răspuns: OpraM , utilizator 11:18, 5 Septembrie 2021
pres si comitetul au sarcini de rezolvarea divergentelor intre vecini ca de ex inundatii cauzate de instalatiile proprii si mai sunt destule. Sesizarea pusa in discutie se rezolva numai de politie ,cum am spus anterior
Si cum se implica administratorul ca X il inunda pe Y pentru ca a lasat cada sa se umple si a dat pe dinafara?
nu are nici o obligatie ca doar este un simplu angajat care are sarcini bine definite legate de partile comune. Trebuie decat sa inlocuiti cuvantul administrator cu presedinte din intrebarea dvstra si rezolvati problema. Stiu ca sunteti presedinte si pasati sarcina unui simplu angajat.
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
sanda64, utilizator
Hotarati-va asupra persoanei care ar avea atributii in rezolvarea incidentelor intre proprietari, deci pe proprietatea privata, si aratati-ne si noua care ar fi baza legala.
Nu stiti nimic si nu sunt presedinta de asociatie, asta ca sa stiti de-acum incolo!

Interventie moderator
@sanda64
Inca o data va atrag atentia de a nu mai comenta utilizatorii, ci problema pusa in discutie, altfel ma voi vedea nevoita sa va stopez avantul critic.
Este clar ca reclamatiile de acest tip le puteti face numai la 112. Sunati si de 3 ori pe noapte, de linistit, trebuie sa se linisteasca.
Noi avem un asemenea caz (este destul de recent), s-a sunat de vre-o 3 ori la 112, dar se pare ca cetateanul este consilierul unui grangur pe undeva... ei, oamenii s-au hotarat sa-si faca singuri dreptate - cu prima ocazie. Nu optez pentru asemenea rezolvari. Si acest 112 are un nash, nu va faceti griji. Trebuie reclamat la autoritati si lipsa masurilor pe care trebuie sa le i-a politia!

Alte discuții în legătură

Inundatie GCC GCC Buna seara si la multi ani! Am o problema pe care nu o pot rezolva si m-am gandit ca poate are cineva vreo idee! Stau la bloc si din 1993 cand m-am mutat am ... (vezi toată discuția)
Galagie vecini ghitanelenaalina ghitanelenaalina Buna ziua, Am o mare problema cand vine ora 22 noaptea vecinii de la etajul superior i-au foc la propriu, adica fac un zgomot infernal. 1. Eu am inchiriat o ... (vezi toată discuția)
Atributii administrator bloc elisay_99 elisay_99 Buna ziua, sunt inundata de ani buni de vecinul de sus care nu vrea sa inteleaga ca are o problema. In sfarsit, la insistentele mele, acum cateva zile s-a ... (vezi toată discuția)