avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Instructaj SSM si PSI pentru zilieri
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Instructaj SSM si PSI pentru zilieri

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti cum se face instruirea zilierilor (legea 52/2011). Societatea noastra are contract de prestari serviciiu cu o alta societate care se ocupa de instructajul periodic. Reprezentantul acelei societati a spus ca instructajul se face doar verbal insa nu cred ca e doar asa de simplu, cum dovedim noi ca s-a facut acel instructaj?
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 23:02, 8 Martie 2012
Ce e in plus nu strica dar legal nimeni nu poate cere dovada efectuarii instruirii daca nu se specifica asa ceva in legislatie. Semnatura in registrul zilierilor e suficienta.
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2012
inspectorSSM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu vrea sa participe la instructajul introductiv-general ralucapavelescu ralucapavelescu Buna ziua, Ma confront cu urmatoarea problema: Angajat nou. In prima zi a venit pentru instruire, dar dansul s-a plictisit si a spus ca trebuie sa plece. Nu ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii si in caz de incendiu dan_2016 dan_2016 Buna ziua, Vom incepe sustinerea unor cursuri pentru programare si design web, la sala de curs, intre 5 si 9 participanti. Intrebarea mea este daca la ... (vezi toată discuția)
Fise ssm/su gata semnate Akhenaton81 Akhenaton81 Buna ziua. Am vazut ca se practica la unele firme acest lucru.Instructajul introductiv general se completeaza pe calculator,apoi fisa este tiparita.se ... (vezi toată discuția)