avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ce fel de act / cerere este necesara pentru a actiona ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ce fel de act / cerere este necesara pentru a actiona in numele unui ONG american in Romania

Mentionez ca ONG-ul nu este prezent in Romania si doreste ca eu sa il reprezint prin organizarea unui eveniment, oferindu-mi drepturi depline de a organiza, cauta parteneri si voluntari in Romania. In prezent nu exista nici un fel de contract prezent intre cele 2 parti.

Mentionez de asemenea ca sunt persoana fizica, si nu fac parte din nici un alt ONG sau partid politic.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2012
alex16ss, utilizator
Cel mai recent răspuns: alex16ss , utilizator 10:17, 8 Martie 2012
Acum sa clarific ce am zis mai sus. M-am interesat cu informatiile primite aici si am gasit un model pe care am putut sa-l modific sa se potriveasca cu nevoile mele. Am gasit de asemenea si informatii cu privire la pret (20$ in California) pentru apostila si cum si in ce fel il poate face.

Intrebarea de mai sus mai clar este urmatoarea:

Pot avea o intrevedere cu o parte tertiara (in cazul meu Zoo Bucuresti) in baza unei hartii trimisa pe email cu sigla ONG-ului si semnatura directorului prin care imi acorda autorizatia de a actiona in numele sau pana obtine actele oficiale (am inteles ca poate dura intre 1 si 14 zile) ? Sau este obligatorie prezenta unei actului oficial pentru a putea avea orice fel de discutie ?
Se poate inchide topicul, am aflat tot ce ma interesa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)
Procura din america pentru vanzarea unui teren in romania cori_bv cori_bv Pe pagina Consulatului General al Romaniei la Los Angeles secciunea: Acte notariale putem citi: Pentru recunoașterea de către autoritățile române a ... (vezi toată discuția)
Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)