avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vreau sa parasesc tara cu o ruda apropiata...de ce ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vreau sa parasesc tara cu o ruda apropiata...de ce anume as avea nevoie?

Vreau sa ies din tara pentru o luna cel mult alaturi de matusa mea din partea tatalui. Sunt minor si parinti mei sunt divortati iar eu sunt in custodia mamei. De ce am nevoie?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:51, 8 Martie 2012
au divortat in 97 cred....nu e definitiva si irevocabila...si ii sunt incredintat doar mamei.
Mama trebuie sa faca o cerere la judecatoria unde a avut loc procesul prin care sa solicite legalizarea sentintei si aplicarea mentiunii ''definitiva si irevocabila''. Detalii despre ce inseamna asta gasesti aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

Doar dupa ce rezolva cu sentinta mama poate da declaratia acord la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil minor - unul din parinti doreste sa plece definitiv din tara.. andei_c andei_c Buna ziua, As dori si stiu si eu cum este legislatia romana in cazul unui copil minor cand unul din parinti doreste sa-l ia si sa-si stabileasca domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort adinu91 adinu91 bun gasit, subiectul a mai fost pus in discutie dar raspunsurile sunt cotradictorii: imi este incredintat copilul in urma divortului, sentinta definitiva si ... (vezi toată discuția)
Plecare strainatate fara acordul tatalui ADRIENUTA ADRIENUTA As vrea sa stiu daca pentru a pleca in strainatate cu copilul, fiind divortata si avand o sentinta definitiva si irevocabila prin care copilul imi este ... (vezi toată discuția)