avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie de somaj?

Buna seara!....am beneficiat de indemnizatie cresterea copilului deoarece am ramas insarcinata cand eram studenta la zi....in luna februarie a acestui an am sustinut examenul de licenta si am terminat si perioada de concediu prenatal....pot benefiacia de intemnizatie de somaj?....va multumesc.
Cel mai recent răspuns: calugarucorina_s84 , utilizator 15:37, 13 Martie 2012
1. - Agentia de Somaj are dreptate, data absolvirii este data cand ati sustinut ultimul examen din ultimul an, nu cand ati sustinut examenul de licenta.
- Pentru a beneficia de indemnzatie de somaj, in calitate de absolvent, trebuia sa va inregistrati la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile de a absolvire.

2. De aceea v-am spus sa aduceti adeverinta de la facultate in care sa se specifice data absolvirii facultatii.
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Va multumesc ptr informatiile acordate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Alinuta26 Alinuta26 Buna ziua! Sunt studenta in anul 3 la o factultate particulara, cu cursuri la zi. In acesta perioada nu am avut nicio intrerupere de studii. Sunt insaricinata ... (vezi toată discuția)
Info Addryana Addryana Buna seara ! Sunt studenta la postliceala la zi ( asistenta medicala) anul 3, deci in vara termin aceasta scoala si imi dau examenul final ( unde se poate sa ... (vezi toată discuția)
Studenta insarcinata melindaanab melindaanab Am terminat anul 6 de medicina in iunie 2012 , am examenul de licenta in septembrie 2012 si o sa incep sa lucrez in spital in ianuarie 2013. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)