Buna ziua!Am restanta la intretinere si am primit o citatie in care asociatia de propr.este reclamant pentru Fond-ordonanta presedintiala.Ce inseamna asta?Ce pot face?Pot depune cerere pt angajare avocat sau cum se procedeaza intr-o astfel de situatie?Multumesc!
V-am raspuns in primul mesaj.
Lista detaliata a restantelor si penalizarilor este prezentata de asociatie in dosarul procesului, asa ca o puteti consulta de acolo.
ma refeream la intrebarea daca asociatia nu accepta o intelegere ce mi se poate intampla?Instanta poate aproba plata datoriei esalonat la cererea mea sau poate face asta doar daca asociatia e de acord?
puteti nega valoarea datoriilor,astfel instanta v a respinge actiunea, pt ca asociatia sa va cheme in ...civil.Doar atata trebuie sa faceti.Faceti o intampinare ,exact cum ati scris aici ,aratand motivele.
Trebuia sa vi se inmaneze si actiunea.E posibil sa fi fost sustrasa.Vedeti data postei pe citatie. Puteti angaja un avocat...pt ca asociatia sa aiba ce plati,
asa cum v-a scris @proprietaru pe calea ordonantei presedentiale nu puteti fi obligat la plata restantelor, pe cale de ord.pres. instanta poate dispune doar masuri temporare pina la judecarea dosarului de fond (chemare in judecata, daca exista, nu fondul ord.pres.);
si numai atunci cind exista urgenta si aparenta in drept
daca asociatia a cerut sumele restante prin ord. pres. actiunea va fi respinsa ca inadmisibila;
o chemare in judecata normala nu exista?
pt.termenul de miine cel mai bine cereti amanare pt. angajare aparator , cheltuielile de judecata le va plati asociatia
Asociatie proprietari
AURORA82
Buna ziua, as dori si eu sa ma ajutati cu un sfat, iata problema mea: in decursul anului 2010 am adunat restante la intretinere astfel ca la 31.01.2011 figuram ... (vezi toată discuția)