avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA

cine stie sa-mi spune ca cu rca-ul me poate plati spitalizare pe tru victima
Cel mai recent răspuns: attilatoth , utilizator 20:33, 8 Martie 2012
Asiguratorul poate plati spitalizarea in cazul in care partea vatamata are o polita de asigurare care acopera acest risc. Pe RCA se poate solicita despagubiri pentru vatamari corporale in limitele stabilite de lege pentru anul in curs.
attilatoth a scris:

cine stie sa-mi spune ca cu rca-ul me poate plati spitalizare pe tru victima

DA!Eu stiu ca victima primeste despagubiri pentru spitalizarea urmare accidentului auto, de la asiguratorul RCA al vinovatului, daca s-au cerut aceste despagubiri in cazul procesului pentru raspundere civila.

multumesc. este vorba de spitalizarea a victimei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita rca expirata skydome skydome Buna seara, In data de 17 ianuarie 2010 am suferit un accident auto in care autoturismul a iesit de pe carosabil intr-o curba fiind polei si s-a ... (vezi toată discuția)
Despagubiri materiale si morale accident rutier pieton gabriel_gavrila gabriel_gavrila Despagubiri materiale si morale accident rutier pieton buna ziua! in urma cu cateva zile am accidentat pe trecerea de pietoni, o persoana care era ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)