avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Firma cu pierdere trei ani consecutiv.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Firma cu pierdere trei ani consecutiv.

Conform OUG nr.217 din 29 decembrie 1999, Contribuabilii care pe o perioada de 3 ani consecutivi au realizat numai pierderi intra automat în obiectivul de control al organului fiscal pentru constatarea cauzelor care au dus la nerealizarea de profit.
Bun, intra in obiectivul de control si, prin urmare, se realizeaza un control. Care sunt masurile pe care le poate dispune organul fiscal la terminarea activitatii de control?
Mai precis, care sunt motivele care ar determina dispunerea anumitor masuri si care ar fi acele masuri? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mgardon , utilizator 16:40, 9 Martie 2012
nu cred ca a existat un romania un asemenea control, pe aceasta tema.
OUG 217/1999 a modificat OG 70/1994 care a fost abrogata de L 414/2002, iar aceasta la randul sau a fost abrogata de L 571/2003 Codul Fiscal. In concluzie reorientati-va cercetarea....
Sa inteleg ca acea prevedere nu mai exista, fiind abrogata de noul Cod fiscal? De fapt, cred ca ar fi normal sa nu mai existe, in conditiile in care "la toti ne e greu" in ziua de azi :)
Dar ce mai e normal? Vom vedea... Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizori prescrisi. ce fac cu ei? bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! Am furnizori prescrisi si neplatiti in valoare de 8900 lei din anul 2005. As dori sa-i trec pe venituri. De la unele persoane am inteles ca doar ... (vezi toată discuția)
Compensare co neefectuat corina.trandafir corina.trandafir O salariata care revine din cic anul acesta mai poate cere banii pe concediul neefectuat din anii 2007 si 2008. care este art care reglementeaza acest ... (vezi toată discuția)
Tva in activitatea hoteliera Mihaela Irina Mihaela Irina Buna ziua, SC la care lucrez are ca obiect de activitate hoteluri si restaurante. La un control de la Finante pentru o rambursare de Tva ne-a fost atrasa ... (vezi toată discuția)