avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... credit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

credit

am angajat o persoana la societatea mea doar pentru o ajuta sa scoata credit dupa ce a scos creditul i-am desfacut contractul de munca este infractiune ?daca da ce pot pati?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:07, 18 Noiembrie 2008
Nu este infractiune.Cine stie de ce ati angajat-o la firma?! In situatia in care i-ati fi eliberat adeverinta de venit fara a fi angajata se putea spune ca este inselaciune dar si atunci doar daca s-ar fi produs un prejudiciu...de ex.daca persoana nu-si mai platea creditul.
am angajat doar pentru a scoate un credit
flo36 a scris:

am angajat o persoana la societatea mea doar pentru o ajuta sa scoata credit dupa ce a scos creditul i-am desfacut contractul de munca este infractiune ?daca da ce pot pati?

Care este motivul pentru care adresati aceasta intrebare? Persoana in cauza v-a amenintat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie adeverinta falsa. yamada yamada Sunt administratorul unei societati comerciale. In urma cu cateva luni, am primit in proba pentru angajare o persoana fara sa-i intocmesc forme legale de ... (vezi toată discuția)
Probleme credit bancar Alex47 Alex47 Buna ziua, Am o problema - in urma cu cativa ani (perioada 2006 - 2007)impreuna cu cativa colegi de la locul de munca unde lucram in aceea perioada am facut ... (vezi toată discuția)
Suspendare+o noua infractiune picika picika buna ziua in februarie 2011 am fost condamnat la 10 luni inchisoare cu suspendare(2 ani 10 luni perioada de incercare) pentru inselaciune...in martie am comis ... (vezi toată discuția)