avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor sa obtin Certificatul de Urbanism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor sa obtin Certificatul de Urbanism

Buna ziua. Am cumparat un teren intravilan la tara pe care doresc sa-mi fac o casa. Am aflat cu tristete ca nu pot construi din cauza ca a expirat PUG-UL.
Am fost la sedinta de consiliu local si am cerul prelungirea lui dar am fost refuzat pe motiv ca, consilierii a cerut primarului refacerea PUG-ULUI inca din 2010 dar acesta nu a reusit.
Ce pot sa fac ?
Multumesc!
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
como1980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 00:30, 11 Martie 2012
Dvs nu puteti face nimic; Consiliul local insa, poate adopta o hotarare de prelungire a valabilitatii PUG-ului actual pana la intrarea in vigoare a celui nou, in baza legii 350/2001 actualizata si completata, coroborat cu OUG 7/2011. Pana atunci, emiterea de certificate de urbanism si autorizatii de construire este blocata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)
Extravilan - intravilan construibil - necesitatea schimbarii destinatiei terenului bodo9001 bodo9001 As dori sa stiu ce demersuri sunt necesare pentru a obtine autorizatia de construire pe un teren intravilan arabil. Mai este necesara schimbarea destinatiei ... (vezi toată discuția)