avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... venituri ca II in timpul concediului de crestere copil!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

venituri ca II in timpul concediului de crestere copil!

Va rog sa-mi spuneti daca in concediu de crestere copil fiind, pot inregistra venituri in cadrul Intreprinderii individuale pe care o detin. Mentionez ca imi este suspendata activitatea la angajatorul unde sunt cu CIM ( norma intreaga) , dar nu mi-e foarte clar daca e vreo problema sa inregistrez in aceasta perioada de doi ani venituri in cadrul intreprinderii individuale proprii ( unde binenteles nu am statut de angajat)

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 11 Martie 2012
Dvs veti obtine venituri in calitate de titular al intreprinderi individuale .. nici nu trebuie incheiat un alt contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract care sa nu mi afecteze concediul maternal ramonaf ramonaf sunt in concediu maternal, am primit acum o oferta de munca pe o perioada determinata pe care nu as vrea sa o ratez. cum as putea lucra legal dar sa nu mi ... (vezi toată discuția)
Realizarea de venituri in timpul concediului de crestere a copilului valentin_76 valentin_76 Buna seara! Am urmatoarea intrebare: O persoana care se afla in concediul pentru cresterea copilului si beneficiaza de indemnizate pt crestere copil pana la ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil bugetar + intreprindere individuala matzamatza matzamatza In conditiile in care sunt bugetara si titulara de intreprindere individuala si vreau sa intru in concediu de crestere a copilului, dar la dosarul care trebuie ... (vezi toată discuția)