avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primarul a fost suspendat din functie si apoi si-a dat ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primarul a fost suspendat din functie si apoi si-a dat demisia - se organizeaza alegeri?

Buna ziua!Doresc sa va provoc in rezolvarea unei spete destul de dificile.Primarul din Cluj a fost suspendat din functie deoarece a fost arestat preventiv.Dupa ce i s-a adus la cunostinta suspendare conform legii,si-a depus demisia.Intrebarile pentru rezolvarea acestei spete care se tot pun in Cluj sunt:Ce trebuie sa faca Consiliul Local,Prefectura sau Guvernul in legatura cu aceasta situatie.?Se organizeaza alegeri sau se lasa pana in vara? pt rezolvarea spetei: Legea 215/2001 … Art. 71!Multumesc Anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
vieru-valeria, utilizator
Cel mai recent răspuns: vieru-valeria , utilizator 22:53, 15 Martie 2012
si dvs ce crdeti se vor organiza in cel mai scurt timp alegeri sau se asteapta pana la vara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Candidatura la functia de primar scubi scubi Va rog sa-mi spuneti daca aveti cunostinta despre urmatoarele: Care este procedura ca un functionar public care lucreaza in administratia locala ,sa poata ... (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Din functionar - nefunctionar Igor1987 Igor1987 Spuneti-mi, va rog: Sunt functionar public in cadrul unei primarii. In urma alegerilor, partidul din care fac parte detine majoritatea in consiliul local, ... (vezi toată discuția)