avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocatul stagiar unde deschide rol fiscal?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocatul stagiar unde deschide rol fiscal?

buna ziua,
pe decizia eliberata de barou privitoare la aprobarea contractului de colaborare dintre un stagiar si avocatul indrumator scrie ca stagiarul are obligatia de a-si deschide rol fiscal si de a plati contributiile. imi poate spune cineva ce este acest rol fiscal si unde se deschide?va
multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeakristina , utilizator 20:00, 11 Martie 2012
am facut si eu asta saptamana trecuta

daca ai cabinetul intr-o localitate/sector....si domiciliul in alta localitate/sector va trebui sa mergi la ambele administratii financiare.

te duci la fiecare si intrebi ce iti trebuie.
mie mi-au zis sa aduc
1-doua caiete... nu stiu sa=-ti mai spun cum le zice...plus ca trebuie sa aiba anumite coduri.
2-copie/original contract colaborare
3-copie/original decizie
4-copie/original BI/CI
5-declaratie 070 -2 exemplare.

la domiciuliu am dus copie de pe 2,3,4 declaratie 220...

la fiecare iti trebuie dosar.

dupa 10 zile te duci la administratia financiara de la sediu....si iei CIF-ul
am fost si eu la admin financiara de la sediul avocatului indrumator sa depun declaratia 070, deciziile de la barou. nu au vrut sa imi ia si copia dupa contractul de colaborare, au spus ca nu e necesar.
nu mi-au spus nimic de cele 2 caiete de care vorbesti. ma gandesc ca te referi la registrele de incasari/plati. o sa astept sa treaca cele 10 zile si sa vad daca au fost ok documentele pt a-mi elibera CIF-ul.
ma gandeam ca rolul fiscal se refera la altceva, de aceea am intrebat.
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii barou Mihaela Enache Mihaela Enache Imi poate spune cineva care e cuantumul contributiilor la UNBR si la Baroul Bucuresti / pe luna pt un avocat stagiar? Doamna de la cancelarie m-a expediat si ... (vezi toată discuția)
Probleme avocat stagiar dandi dandi Fratele meu e avocat stagiar,a semnat un contract de colabarare cu un cabinet,o veche cunostinta si nu are treaba si cabinetu.A inteles ca trebuie sa isi ... (vezi toată discuția)
Avocatii stagiari au cif? ContSters121604 ContSters121604 Buna seara! Am si eu mai multe nelamuriri cu privire la inregistrarea in evidentele fiscului. Am fost primita in barou in decembrie 2009. La scurt timp am ... (vezi toată discuția)