avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune

Buna ziua am si eu o intrebare..luna trecuta pe data de 22 am insotit-o pe mama mea la tribunal pentru procesul ei cu tatal meu,akolo martora tatalui..sora lui cand am iesit ia-m adresat o intrebare si ea a sarit la mine si mi-a dat o palma,si m-a amenintat si injurat...am despus plangere la politie,si acum am aflat ca ea..sora tatalui a depus si ea plangere penala la parchet ca eu impreuna cu mama mea am lovit-o pe ea ceea ce este fals e tocmai invers...mentionez faptul ca la locul faptei erau tatal meu si avocatul tatalui care o sustin amandoi..acum as vrea sa stiu cum sa procedez si ce sa fac am 18 ani nu stiu unde sa ma duc si cum sa rezolv aceasta problema impreuna cu mama mea,si ce as putea sa patesc? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Crinutza777 , utilizator 17:06, 13 Martie 2012
nu erau camere de luat vederi prin imprejurimi ?
incercati si pe aceasta varianta.
de principiu daca nu s-a sunat atunci la 112 sau nu s-a facut mare tam tam probabil e doar un foc de paie.
se m,erge pe intimidare.
Va multumesc pentru raspunsuri:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penal nucusor nucusor care este pedeapsa pentru lovire daca se argumenteaza doar cu o adeverinta medicala.eliberata de la urgenta ? (vezi toată discuția)
Probare acte lovire wiki38 wiki38 Pentru probare lovirii unei persoane sunt suficienti doar martori sau obligatoriu si un Certificat Medico-Legal care sa confirme acele leziuni reclamate, ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal Ionel Constantin Ionel Constantin buna seara...as vrea si eu o parere despre un certificat medico-legal.mi au dat 14 zile de ingrijiri medicale .ce sanse am sa castig cu acest document in ... (vezi toată discuția)