In data de 11 martie 2011 am fost accidentat la locul de munca.
Un stiwuitorist a circulat cu spatele , nu m-a vazut si ma lovit cu viteza.
Piciorul me a fost fracturat cu fractura deschisa.
Dosarul la judecatorie sa inchis dar in dosar nu am fost numit vinovat.
Nu mam pus plangere impotriva stiwuituristului sau a firmi deoarece firma unde lucream ma promis ca o sa am un loc de munca stabil, dar dupa un an sa rezgandit si vor sa ma dea afara. Am ramas cu un picior rupt si fara loc de munca.
In cazul acesta se mai poate obtine pt daune morale ( is nenorocit pe o viata) sau nu am nici o sansa impotriva firmei?
Un astfel de caz cat poate sa dureze?
Parerea subiecta a dumneavoastra este ca merita sa incep ancheta - pot sa castig un astfel de ancheta impotriva o firma multinationala?
Dumneavoastra nu incepeti nici o ancheta, cercetarea evenimentului s-a facut in perioada imediat urmatoare iar dv ar tr sa fiti in posesia unui proces verbal de cercetare si a unui exemplar din FIAM. Daca in procesul verbal de cercetare s-a constatat ca nu a fost vina dumneavoastra in producerea evenimentului atunci aveti sanse sa obtineti despagubiri in conditiile in care ati ramas cu sechele in urma accidentului. Multinationala sau nu legea este aceiasi pt toti important e sa aveti dreptate.
Accident de munca
sinteanoana
Buna ziua, sotul meu lucreaza la o firma unde se asambleza tractoare si a avut un accident de munca luna trecuta, i-a cazut un sasiu de tractor pe un picior ... (vezi toată discuția)