LALYM a scris:
"DE REGULA EXISTA POSIBILITATEA PENTRU CEI AFLATI IN PENITENCIAR SA DEA PROCURI AUTENTICE, CRED CA NOTARUL SE DEPLASEAZA LA LOCUL RESPECTIV.(EU AM O PROCURA DE LA CINEVA DIN PENITENCIAR).
DACA CEILALTI MOSTENITORI RENUNTA LA SUCCESIUNE, SINGURUL MOSTENITOR ACCEPTANT VA DEVENI SI PROPRIETAR....
DACA APARTAMENTUL ERA BUN COMUN, ATUNCI SE VA DEZBATE DOAR PARTEA MAMEI (ADICA JUMATATE DIN EL), CEALALTA JUMATATE APARTINAND DEJA TATALUI..."
Buna ziua,
am inteles si va multumesc tare mult pentru prmptitudinea raspunsului Dvs
- s-a deschis succesiunea la notar
-s-a luat legatura cu notarul care apartine de penitenciar (asa au spus cei de acolo);
problema este ca fiul inchis,in urma unei expertize medicale i-au administrat ceva medicamente pentru calmare si liniste (nu are probleme psihice sau de alta natura) si doamna notar a spus ca dansa nu incheie nici un fel de act deoarece ia medicamente si 3 ani din data prezentei nu poate sa mai dea nici un fel de semnatura (asa i-a spus doamna fratelui respectiv) apoi a completat ca citez "daca pe ceilalti doi frati tatal i-a pacalit ea nu vrea sa se intample si cu el la fel"; fratele a spus ca el nu are nevoie de partea mamei si nimeni nu l-a obligat sa renunte la mostenire; nu mai intelegem nimic din toata povestea asta; as dori sa va intreb daca exista alta posibilitate de a apela la un alt notar sau ce sa mai facem in acest caz.
va multumim